Disclaimer

Този блог е личен, списвам го сама и в него споделям за опита и впечатленията си от различни продукти, които в по-голямата си част съм закупила със собствени средства.

В ролята си на блогър, понякога получавам предложения да тествам продукти - безплатно. Приемам само онези предложения, които смятам, че са релевантни за съдържанието на блога и тематиката, която съм избрала да е водеща. В случай, че реша да публикувам отзивите си за такива продукти, можете да бъдете сигурни, че винаги и на видно място, ще упомена от къде и как съм се сдобила с тях.
Само, защото нещо ми е било изпратено за ревю, не означава, че се притеснявам да изкажа мнението си за него.

Някои от линковете, които може да срещнете в блога са affiliate. Аffiliate Link е връзка, която води към конкретен сайт - най-често онлайн магазин. Ако използвате моята връзка и направите покупка, получавам малка сума като бонус, че съм ви препоръчала.
За момента не боравя активно с такива линкове, но си запазвам правото за в бъдеще това да се промени.

Всички снимки в блога са правени лично от мен, освен ако не е упоменато различно, в този смисъл те са и мое притежание. Могат да бъдат споделяни и използвани с некомерсиални цели, стига коректно да е приложен линк към сайта ми.

До PR/Компании

Сърдечно Ви благодаря за отделеното време да разгледате блога ми. Изрично държа да упомена, че живея извън територията на България и при евентуално сътрудничество, моля да имате в предвид този факт. 

Можете да се свържете с мен директно на мейл адреса ми : jenimakeup(at)hotmail.com или да използвате формата от Contact Me менюто.

Post a Comment