About me

Здравейте!

Благодаря, че сте намерили време да се отбиете в моето прекрасно онлайн кътче - by Jeni.

Казвам се Жени и списвам този блог от повече от 8 години. Заедно с мен мина през всевъзможни метаморфози и към днешна дата е по-скоро каталог на всичките ми хобита, вълнения и понякога приключения. 

Тематиката, на която залагах години наред бе предимно козметична и огромна част от съдържанието, което съм публикувала е посветена именно на тази тема. Разполагам с богат каталог от ревюта и отзиви на всевъзможни продукти, от всякакви ценови класове и възнамерявам и за в бъдеще да продължавам да споделям това си любимо хоби. 

Самата аз преминах и преминавам през промени, вероятно като всеки друг, които ме накараха да израстна духовно и емоционално, да преоткрия важните неща за мен и да се фокусирам основно върху здравето и позитивното си мислене.
Прекарах години от живота си, стараейки се да отговарям на нечии чужди очаквания и възнамерявам да прекарам остатъка, бъдейки щастлива, успешна и по-самоуверена. Планирам да споделям с всички читатели все по-често по-важните стъпки по пътя си, онова, което ми помага да постигна целите си, новите си навици и разбира се кое предизвика у мен такава драстична промяна.

Обожавам да пиша, да си водя планер, да организирам дните и живота си и имам всякакви хитринки, които да помогнат и на вас да се ориентирате в хаоса, който ни заобикаля. 

Спазвам хранителен режим - интуитивно хранене, който преобърна живота ми, преобрази тялото ми, накара ме да се заобичам и да се погрижа за себе си.
Очаквайте да създам рецепти, които да бъдат вкусни и лесно изпълними, както и да отделим време да си поговорим за това защо е важно да сме по-внимателни към себе си. 

Пътуване, домашни любимци, грижа за дома, декор са част от останалите ми големи интереси, които нямам търпение да инкорпорирам повече в съдържанието на блога.

Ако ви е любопитно да разберете повече за личния ми живот, бих ви приканила да ме последвате в instagram, където всеки ден споделям откъси от онова, което ми се случва, дома ни и всякакви други интересни мигове от ежедневието ми.

От 7 години живея с приятеля си в едно от предградията на Стокхолм - Huddinge. Заедно имаме две кучета - Реджи и Монс, които обичаме и обгрижваме с голямо внимание. Реджи е всъщност българин, родом от Бургас и осиновихме от приют през 2014 година. 
Имам няколко висши образования, в сферата на администрацията, политическите науки и отскоро социалните дейности. Живота обаче ме завъртя в различна посока и към днешна дата се развивам в сферата на здравеопазването.
Имам изключително динамична и интересна работа, за съжаление емоционално изтощаваща и може би ще се ориентирам към нещо ново в бъдеще. 
Живеем скромен и обикновен живот в разбирателство и мир.
 
Надявам се да откриете по нещо за себе си сред онова, което предлагам на вниманието ви и да се задържите, за да продължаваме да се развиваме заедно.


Жени