БЛОГМАС ДЕН 9 : Rituals - The Ritual Of Sakura - Renewing Treat

December 9, 2020 Huddinge Municipality, Sweden

Подаръчните комплекти на Rituals са ми сред любимите за подаряване, а по това време на годината пускат и лимитирани предложения на промо цени. 

Харесвам като цялото продуктите на Rituals и макар да не бих ги включила в графата - невероятни, определено се разпознават, отличават се от други сходни марки на пазара и има за всекиго по нещо. Ароматите им са вдъхновени от Далечният изток и макар да имат своят индивидуален характер, не са натрапчиви изобщо. Смятам, че биха допаднали повече на по-зряла аудитория. 

Опаковките им са много класически, семпли в минималистичен стил. Подаръчните комплекти пък идват с вдъхновяващо послание изписано върху кутията. 

Имат най-различни комбинации от продукти в различните ценови диапазони, разфасовките също варират.  

 

Rituals - The Ritual Of Sakura - Renewing Treat

 

Може би за в бъдеще ще ви покажа повече от онова, което притежавам на марката, определено има интересни попадения, но за целта на днешната публикация ще се спрем на една от любимите ми техни серии -  The Ritual Of Sakura.

Серията се отличава с белите си опаковки и аромат на черешов цвят и оризово мляко. По мои наблюдения е и сред най-популярните, които марката предлага и допадат на повечето хора. Комплектът, за който ще говорим днес се казва  Renewing Treat. Включва 4 мини разфасовки на продукти, които могат да бъдат намерени и в пълноразмерен вариант. На нашия пазар същия комплект се предлага и в два други размера - Renewing Ritual и Renewing Ceremony.

 

Rituals - The Ritual Of Sakura - Renewing Treat Containts

Защо да го купите и защо е подходящ за подарък?

 

Ако марката ви е непозната, а ароматите ви допадат, комплектите са отлична възможност да се запознаете по-отблизо с асортимента им. Обикновено включените продукти са такива за грижа за кожата на тялото и дори и да не се окажат точно вашето нещо в крайна сметка, могат да се доизразходват без проблем.  Марката предлага и свещи, както и някои грим продукти, но като цяло запазената им марка са именно продуктите за под душа и хидратиране на тялото. 

Rituals за тукашните стандарти е бюджетна марка. Пълноразмерните им продукти са в диапазона на  10-35 евро, което е горе-долу на едно ниво с предлаганото от Lush или The Body Shop. 

Специално Renewing Treat се предлага на цена от около 25 евро, идва в подаръчна опаковка, която може да бъде ползвана за съхранение на нещо друго, с панделка и картичка. Намират се лесно, не са лимитирани и този вариант е наличен във всякакви други аромати, за всякакви вкусове. 

 

Renewing Treat

1. The Rituals of Sakura - Blossoming Hand Wash 110 ml

2. The Rituals of Sakura - Sensational Foaming Shower Gel 50 ml

3. The Rituals of Sakura - Magic Touch Body Cream 70 ml

4. The Rituals of Sakura - Softening Rice Scrub 70 ml

 

 

The Rituals of Sakura - Blossoming Hand Wash 110 ml

Течните им сапуни са ново откритие за мен и нещо, което до момента не бях опитвала. Трудно ми е да правя ревю на сапун за ръце, защото какво мога да кажа освен, че изпълнява функциите си . Интересното при него е, че Rituals са взели на пръв поглед скучен, битов продукт и са го превърнали благодарение на разкошните си аромати в нещо, което събужда сетивата и им осигурява едно цяло преживяване.


The Rituals of Sakura - Sensational Foaming Shower Gel 50 ml

Сред най-култовите продукти на марката са пяните им за тяло. Ползвала съм много на брой опаковки от различните им серии и мога само да споделя добрите впечатления и отзиви. Много са пенливи, но нежни към кожата. Ароматни са, но не тежки или натоварващи сетивата прекалено много. Бих ги определила като икономични и като цяло са наистина приятни за употреба. 


The Rituals of Sakura - Magic Touch Body Cream 70 ml

Лосионите им за тяло са сред другите най-популярни техни продукти и може би първите, които някога ползвах. Попиват в кожата много ефективно и бързо, консистенцията им е от по-гъстите, но не може да се сравни с тази на body butter. Остават след себе си кадифено усещане. Не бих казала, че са най-хидратиращите, които съм ползвала и са сред най-парфюмираните измежду всички включени в комплекта. На мен обаче много ми харесват подари две причини : ползвайки ги наистина имам чувството, че правя нещо екстра за себе си, почти като един истински ритуал и особено след душ ме карат да усещам кожата си още по-чиста и копринено мека. 


The Rituals of Sakura - Softening Rice Scrub 70 ml

Скрабовете за тяло не са ми от най-необходимите продукти като цяло, но пак сред онези, които съм пробвала тези на Rituals ми допадат най-много като усещане. Изобщо не са грапави и са комбинирани с крем, който много лесно се разнася по тялото. Не драскат, не дразнят, много са деликатни и не дразнят кожата изобщо. 


Ако сте все още в търсене на Коледен подарък, мога сърдечно да ви препоръчам марката. Макар самите продукти сами по себе си да не са нищо особено, ароматите и опаковките им ги пренасят до едно друго ниво. Смятам, че повечето хора биха им се зарадвали. 

//Жени

Post a Comment