БЛОГМАС ДЕН 10 - Шведско издание на Glossybox - Best time of the year

December 11, 2020 Huddinge Municipality, Sweden

 
Glossybox - Best time of the year

 
 
Последната 12-та кутия Glossybox за 2020 година е вече при мен и реших подобаващо да ѝ отделя време, като я направя част от тазгодишния блогмас. 

Знаете колко много се радвам на всичко получено всеки път и без изключение намирам по нещичко за себе си. 2020 откъм съдържание бе много сполучлива, може би най-силната им до момента и освен, че получих стабилно количество пълноразмерни продукти, разнообразието също бе на ниво. 

Останах учудена, виждайки, че кутията е със специален дизайн, защото в минали години той бе запазен само за ноемврийската такава. Надслова им този път е Best time of the year и макар самите продукти да не са твърде празнични, определено спадат в категорията зимни и мога да схвана замисъла.

Без много приказки е време да ви покажа и всичко получено.


1. NUDESTIX - Gel Color Lip+Cheek Balm "Posh"

2. SYMBIOSIS - Hyaluronic Acid + Pullulan Tightening & Resplendent Eye Mask

3. MONU PROFESSIONAL SKINCARE - Soothing Facial Oil

4. HEAD & SHOULDERS - Supreme Shampoo & Conditioner

 

 

NUDESTIX - Gel Color Lip+Cheek Balm Posh

Nudestix е много популярна марка, която е известна с това, че предлага продуктите си в интерес формат - под формата на молив. Никога не съм пробвала техните неща, но са ми били интересни в миналото и много се зарадвах на червилото/руж в супер симпатичен нюд нюанс, който за всеки ден си е направо перфектен. Интересна е формулата му, която е гелообразна и оставя бляскав финиш, без никаква лепкавост. Може да се използва върху устните и бузите и съответно поотделно или едновременно.

 

 

SYMBIOSIS - Hyaluronic Acid + Pullulan Tightening & Resplendent Eye Mask

Маска за околоочен контур не бях ползвала до момента, но тази е много рекламирана като супер иновативна съдържаща активни съставки като хиалуронова киселина в комбинация с масло от ши, които от своя страна да подобрят състоянието на евентуални торбички или признаци на стареене. Symbiosis ми е също непозната марка, но звучи като нещо интересно и нямам против да включа в рутината си нещо ново. 

 

MONU PROFESSIONAL SKINCARE - Soothing Facial Oil

 

Олио за лице на Monu Professional  следващото предложение за този месец. Обожавам такива продукти, ползвам ги няколко пъти в себе си и им отдавам голяма заслуга в подобряването на състоянието на кожата си. Учудих се, че това съдържа олио от лавандула и сандалово дърво. Специално етеричните масла, каквото е лавандуловото могат да бъдат дразнители за кожата и аз никога не съм рискувала с такова. Но съм навита да го тествам, може пък при мен да има забележителен резултат, какъвто от производителя обещават.

 

HEAD & SHOULDERS - Supreme Shampoo & Conditioner

Комплект от шампоан и балсам на  HEAD & SHOULDERS и тяхната нова подхранваща серия - Supreme, която освен, че е подходяща за хора, които имат проблеми с пърхот е и щадяща към скалпа. Аз ползвам марката, дори имам един техен шампоан в банята в момента и не мога да кажа, че са лоши като продукт, но поне този, който аз имам - стандартната им версия не кара косата ми да изглежда по-различно от обикновено. Ще ги използвам със сигурност и нямам против да им отделя повече време за ревю.

В кутията бе включен и тестер на нов парфюм от Marc Jacobs, който аз не предположих, че е част от 5-те обещани всеки месец и вече успях да изгубя. Обикновено се радвам на тестери, но не са ми приоритет за снимане и показване и нямах идея, че му е отделено самостоятелно място сред главните продукти заложени за този месец.

Това бе и последната публикация на тема Glossybox за 2020. Споделих вече, че бе много успешна и нямам търпение да видим какво са ни подготвили за януари. Обещавам и да ви покажа. Догодина.

 // Жени

Post a Comment