H&M Mood Board - November 2020

November 10, 2020 Huddinge Municipality, Sweden

H&M е сред предпочитаните от мен марки и в гардероба ми присъстват много от техните дрехи. Обикновено есенно-зимните им предложения са ми сред най-любимите и особено по това време на годината, преглеждам предимно там дали има това, което търся. 

В днешната публикация ще ви покажа малка селекция от онова, което ми направи най-силно впечатление и ще споделя с какво ново реших да попълня зимния си гардероб.

И преди да се отправим към снимките искам само да уточня, че стилът ми е особено еклектичен и често няма особено голям замисъл над онова, с което съм облечена. Ако снимки с аутфити са ви интересни, ще се постарая да включвам подобно съдържание по-често. 


 

1. Палто от еко кожа с косъм - 0891598001 - 119 лева

 

Зимните якета са ми голяма слабост и имам доста такива. Специално такова ми липсва, а си го представям вече колко ще си отива с абсолютно всичките ми дрехи. За съжаление размерите при нас се изчерпаха моментално и май покупката ще ми се размине. Дано вие поне изкарате късмет.

 

2. Пуловер с поло яка - 0887757005 - 54,99 лева

Топличък зимен пуловер с поло яка в три цвята. Заплюла съм си този в зелено и сиво и скоро ще бъдат мои.  Съдържат 5% вълна, което надявам се ги прави екстра подходящи за тукашните климатични условия. 

 

3. Елегантен панталон -  0895610008 - 54,99 лева

Падам си по такъв тип панталони и специално от този модел имам два цвята. Нося ги, както с converse кецовете си и широк поло пуловер, така и с риза и боти.

 

4. Обеци-халки с камъчета - 0861035002 - 17,99 лева

Халките са сред любимите ми аксесоари, цветът им допълнително би разнообразил колекцията ми.

 

5. Плетена рокля с поло яка - 0944011001 - 64,99 лева

Обожавам плетените рокли, освен, че са мултифункционални пасват и с различните типове обувки, които имам.

 

6. Дълга жилетка от вълна - 0932462002 - 139 лева

Дълга жилетка в сиво от вълна и алпака. Имам сходен модел в черно и е сред най-носените ми зимни дрехи. 

 

Останаха ми очите и по плетените им комплекти за вкъщи и едвам се стърпявам да не си поръчам. Определено домашния ми гардероб не е за пред хора и може би наистина ще се възползвам и ще пробвам някое от есенните им предложения. 

H&M в момента олицтворява точно всичко онова, което ми се носи в момента и моделите им отговарят изцяло на вкуса ми, което принципно никога не се случва. 

Постарах се да ви покажа някои от най-интересните им за мен актуални артикули и се надявам да ви вдъхновя ако сте в търсене на нови зимни дрехи.


Харесвате ли дрхеите на H&M ? Ще се радвам да разменим идеи за потенциални нови придобивки.

Post a Comment