Разопаковане Glossybox - Абонаментна кутия - Октомври 2019

October 15, 2019

Последните няколко издания на Glossybox изцяло надвишиха очакванията ми и искрено съжалявам, че така и не намерих време и мотивация да ви ги покажа.
Октомврийската кутия също е доста приятна и реших да поосвежа блога, показвайки ви ги какви неща открих в нея. 

Glossybox Sweden October 2019 Абонаментна кутия

Така съвсем между другото обаче искам да ви попитам дали имате наблюдения за абонаметната кутия на Lookfantastic? Срещам доста отзиви онлайн и съм супер изкушена да я пробвам, но за да се случи това ще трябва да прекъсна Glossybox - определено две такива на месец ще ми дойтат в повечко.
И изобщо като цяло наблюдавам спад в интереса на този тип услуги, което не ме изненадва, но в итнерес на истината малко натъжава. Спомням си ентусиазма, с който всеки месец ви показвах съдържанието на Glossybox и огромното ми желание да списвам и обновявам блога. Тези дни онлайн бюти пространството все по-малко ми се нрави и категорично обвинявам за това платеното съдържание и преекспонирането на инфлуенсърите. Може би искате да си поговорим по темата?

Разопаковане абонаментна кутия, козметика


Междувременно ще ви върна към добрите стари и простички времена, когато повече се фокусирахме върху любовта ни към козметиката и ще ви разкажа за това какво открих в шведското октомврийско издание на Glossybox

Day vs Night е тематиката обединяваща селекцията от продукти и има за цел да попълни колекцията ни с различни продукти, подходящи за различните ни нужди по време на денонощието.

козметика, маска з алице, очна линия, спирала, витамин с, тоник

Съдържание : Glossybox - Шведско издание ОКТОМВРИ 2019

1. MANNA KADAR BEAUTY- Bloom Mascara 

2. 3INA MAKEUP - The 24H Pen Eyeliner

3. CONTEXT - Hydrating Toner

4. EUCERIN - Vitamin C Booster

5.  SIMPLE - Pollution Protect Sheet Mask

 

Ненавиждам да давам пари за спирали, защото в 9 от 10 от случаите, в които го правя оставам разочарована. Поради някаква абсолютно неясна за мен причина кажи речи всички ми се размазват под очите (включително не малко на брой водоустойчиви такива) и общо взето съм свикнала да се примирявам с каквото дойде. Нямам никакви претенции към това как ще направят миглите ми да изглеждат, стига да изглеждам що годе прилично и по възможност да не наподобявам на панда в тази област от лицето. Manna Kadar ми е позната марка, чиите продукти съм ползвала и преди и имам спомени, че даже не бяха никак лоши. Bloom Mascara е и удължаваща, и увеличаваща обема, благодарение на фибрите във формулата си. 

 

Аз използвам очна линия почти ежедневно и след години търсене най-накрая намерих перфектната за моите нужди и предпочитания (задължително ще покажа в някоя публикация), но междувременно нямам против да обогатя колекцията си и с нещо ново в тази категория. 3INA Beauty ми е изцяло непозната като марка, НО първите впечатления от продукта са УАУ. Супер пигментирана очна линия, като писеца е от този тип гъбични изтънени в края си за максимално тънки линии. Изглежда обещаващо и може да се харесаме. 

 

грим, спирала Manna Kadar, очна линия 3INA

Context ми е позната с продуктите си за грижа за кожата, точно в момента използвам ексфолиращият им гел за лице, който е и доста сполучлив.  Мъничко бях позанемарила как се грижа за кожата си и това веднага си пролича - порите ми се зпаушиха и ми излязоха не само черни точки, но и ситни бели подутинки, които естествено не ми се нравят. Започнах отново да съм по-редовна и нямам против да включа и тоник, тъй като рядко ползвам такъв. Специално този балансира нивото на ph и дава екстра подхранване на кожата и благодарение на активните си антиоксиданти възстановява нивото на хидратация. Препоръчва се употреба сутрин и вечер. 

 

Грижа за кожата, sheet maska, Koрея, Simple, Context тоник за лице, Eucerin Витамин С Booster

 

Използвала съм продукти обогатени с витамин C в миналото и винаги са се отразявали добре на кожата ми. Eucerin е пък сред марките, които супер много харесвам и имам големи надежди за бустера им, който е пълен с антиоксиданти, които имат за цел да изгладят кожата и да намалят видимостта на някои бръчки. Пробвах да го използвам и не съм сигурна какво точно правя грешно, защото нищо не излиза от шишенцето, въпреки че го разтръсквам много енергично.. Случайно някой да има опит с този продукт и да може да ми даде съвет?

Да съм редовна в използването на маски за лице е истинско предизвикателство за мен и може би факта, че ефекта от тях е сравнително краткотраен не ми се струва достатъчно убедителен, за да се наканя да намеря време за тях. Явно Glossybox иска тактично да ми напомни, че май ми е време да се постегна и в тазмесечната кутия са включили sheet маска на Simple обогатена с витамин B3 и антиоксиданти, предпазваща кожата от външни влияния. 

Ще се радвам да споделите с мен дали тези ми публикации са ви интересни или е време да ги пенсионирам от съдържанието на блога. 

За мен Glossybox е приятна изненада, която получавам всеки месец и услуга, към която винаги съм се стремила да имам реалистични очаквания. Споменах ви, че носталгично ме връща към времето, в което блогването имаше един малко по-различен облик и принципи, към които и до ден днешен се придържам.

Post a Comment