Разопаковане Glossybox - Шведско издание ЮНИ 2019

June 19, 2019

Топлото време в Швеция се накани да ни навести, а с това и заниманията на открито стават все по-атрактивни и отнемат по-голяма част от свободното ми време. Не съм ви забравила обаче и след много кратичка пауза се завръщам, за да ви покажа какво получих в последното издание на шведската абонаметна кутия - Glossybox, за месец юни.

GOT2B, Brilliant Smile, Labello, Sleek

Лятното издание на кутията ми е обикновено много любимо и вече осем години наред, бивайки техен абонат съм се нагледала на какво ли не. Много се надявах този път да ни снабдят с някой нов автобронзант за тестване или пък слънцезащитен крем, но макар и очакванията ми да не бяха изцяло оправдани, все пак успях да открия нови потенциални любимци.

олио за коса, балсам за устни, избелаваща вода за уста, скраб за тяло.


Ето и какво получих в лятната Glossybox кутия, която този път е под наслов - Sensational Summer.

GOT2B олио за коса

Съдържание : Glossybox - Шведско издание ЮНИ 2019

1. SLEEK MAKEUP - Distorted Dreams Highlighting Palette
2.BAIJA - Body Scrub French Pompon "Rose Lychee"
3. BRILLIANT SMILE SWEDEN - WhiteningEvo Mouthrinse 
4. LABELLO - Peach Shine
5. GOT2B - #OhMyNude lightweight oil mist

продукти
Sleek Makeup  е много специална марка за мен, чиито продукти вече не използвам по ред причини, но именно техните популярни палитри станаха причината да създам този блог преди ДЕВЕТ години. 
Бяха абсолютно несравними и иновативни за времето си и палитрите им до ден днешен са нещо, което бих препоръчала и самата аз използвала. 
Този път обаче имам възможност да тествам палитрата им с холографни хайлайтъри, която поне на пръв поглед изглежда доста обещаваща. Включва пет нюанса, от които три в кремообразен формат. Рядко експериментирам с този тип продукти, имам два, които знам, че харесвам и нося непрекъснато, а този е приятно изключение от всичко, с което съм свикнала.

Аз съм ужасно несериозна в използването на скрабове за тяло, макар че много обичам да се глезя от време на време. Имам няколко, които така и не мога да изразходвам до край и мъча от край време, та към тях прибавям нов вариант ухаещ на роза на марката BAIJA. Базата му е захарна, което е стандартно за повечето скрабове, но аз съм голям фен и на тези с морска сол, които са една идея по-грапави. Добрата новина е, че този е в мини формат от 50 грама и потенциално мога да изразходвам съвсем бързичко. 

Sleek Makeup - Distorted Dreams

Ot Brilliant Smile Sweden съм ползвала и няколко други продукта, които помня, че ми бяха харесали и бях видяла добри резултати в следствие на употребата им.
Внимавам с продуктите си за грижа за зъбите, които ползвам и държа в тях да има флуор (или поне в измиващата вода), в тази има такава, макар че не е обозначена концентрацията ѝ.
Потенциално би трябвало да направи зъбите по-бели и искрящи, макар че флакончето от 100мл едва ли би било достатъчно за постигане на оптимален ефект. 
Ще го взема със себе си още при следващото пътуване и съм сигурна, че няма да остана разочарована. 

Винаги щом получа балсам за устни в абонаментната си кутия, бързам да го отворя и да се намажа с него. Иситната е, че не използвам достатъчно често балсамите си и се налага да ги хвърлям след известно време залежаване по шкафовете. 
За този ще изчакам малко, макар че розовата му опаковка и факта, че би трябвало да има мирис и вкус на праскова ми се струват много изкушаващи. Ползвала съм продукти на Labello в миналото и нямам някакви определени спомени да са били невероятни или в другата крайност - не до там впечатляваши. 

Сред най-интересните поне за мен продукти този месец обаче се оказа олиото за коса под формата на спрей на GOT2B. Никога не съм ползвала нещо подобно, а като фен на всякакви мазила за коса, определено не се страхувам да пробвам нови неща. 
Според опаковката би трябвало да направи косата много бляскава - моментално, без да я слепне или утежни. Използва се върху суха коса и не се препоръчва да се разресва веднага, за да се избегне излишно омазняване. 

Това бяха всички получени продуктв абонаметната ми кутия от Glossybox за този път. Аз поне съм ентусиазирана за всички от тях и зная, че ще си ги ползвам. Всичко, което преценя, че не е моето и не отварям носи радост на прекрасните ми колежки, които никога не отказват козметичните подаръци, които им правя. 

Кой продукт ви се стори най-любопитен? С радост ще споделя повече отзиви ако имате желание да прочетете такива.

Post a Comment