Разопаковане Glossybox - Шведско издание Април 2019

April 23, 2019

Априлското издание на Glossybox е вече при мен и след няколко седмици изпълнени с какви ли не емоции, определено имах нужда от разнообразие и да се зарадвам с нещо козметично.


Тематиката този месец е обединена около понятието - Modern Day Beauty и пролетта. Според указанието върху картичката, която пристига с кутията - продуктите са специално подбрани, за да обновят козметичния арсенал и да спомогнат за прехода между пролет и зима.
След като видях всичко получено мога да кажа, че са се справили доста успешно с подбора и абсолютно всичко ще ми влезне в употреба.


Продукти

Съдържание  : Glossybox - Шведско издание Април 2019

1. -417 - Facial Micro Luffa Foaming Gel
2. Beautaniq Beauty - Fill + Tame Brow Gel Clear
3. Colgate - Total Original/Whitening/Active Fresh
4. N.A.E.- Freschezza Shower Gel
5. LdB - Citrus Essence Deo 48h

За пореден път съдържанието ми допадна много и дори ще запазя всичко получено за себе си, което да си призная не се случва особено често.  
Намирам се в период, в който продукти за грижа за тялото/кожата са ми особено интересни и купувам предимно такива.

Рол он, душ гел, измиваща пяна, гел за вежди.

Съвсем наскоро привърших любимият си измиващ гел за лице на Lavera и макар да си бях в България тези дни, пропуснах да се запася с нова опаковка. Имах нужда да го заменя и се надявам варианта на -417 Facial Micro Luffa Foaming Gel да се окаже достатъчно сполучлив. Според указанията е с пенлива 3 в 1 формула, която почиства, ексфолира и премахва грим. Аз обикновено премахвам по-голямата част от грима си с мицеларна вода и такъв тип продукти използвам само за по-дълбоко почистване и освежаване на кожата, така че в този смисъл не съм и особено претенциозна. 

Glossybox Sweden April 2019 разопаковане

Използвам измиващо олио за тяло от доста време и малко съм отвикнала да ползвам душ гелове. Този път обаче ще мога да тествам веган марката N.A.E. и техният продукт с 97% съставки от натурален произход. Съдържа екстракти от розмарин и мащерка и препдолагаемо е нежен и щадящ към кожата. Съръджа сулфати. Ухае приятно билково и затоплящо, ще си го използвам.


Гел за вежди, Glossybox April 2019 Sweden

Безцветния гел за вежди на Beautaniq Beauty - Fill + Tame Brow Gel вече пробвах и макар да нямам грам интерес към продукти за вежди по принцип, ми се стори много сполучлив. Четчицата е мъничка и жилава и разресва безпроблемно буйните ми гъсти вежди, правейки ги подредени и приятно изглеждащи. 
След като преди няколко години след експерименти с натурални пасти за зъби си докарах проблеми с кариеси, използвам само и единствено продукти с флуор. Резултатите са на лице и към днешна дата нямам никакви оплаквания. Colgate е редовен партньор на Glossybox и друг път съм получавала новите им продукти. Тази е с нова технология, която се опитва да се бори с бактериите в устата в продължение на 12 часа, като междувременно избелзва и поддържа дъха свеж.
Последният продукт в кутията този месец бе рол он против изпотяване на LdB с приятен цитрусов мирис. Аз да си призная от години използвам единствено и само Dove и не зная защо, но нищо друго при мен не е така ефективно. Имам ежесекунден контакт с хора на работа и е важно да ухая свежо и приятно, за това и нямам особено големи очаквания, но ще го пробвам и ще споделя, ако отзивите ми биха ви били интересни. 

Това бе всичко от априлското издание на Glossybox. Сами можахте да се убедите, че заплатената цена от 14 евро е съвсем оправдана и получените продукти са разнообразни и много използваеми. Нямам против да ми пращат само такива всеки месец и тук таме някоя спиралка за мигли или червило.

Post a Comment