Крем за сухи и напукани ръце- O'Keefee'S - Working Hands

March 18, 2019

Сухите ръце са проблем, с който се боря през последните няколко години и съм пробвала безброй много марки и различни варианти на кремове за ръце. Някои от тях са били много приятни, сравнително ефективни, но така и не бях попаднала на нещо, което да  мога да кажа, че реално промени състоянието на ръцете ми и то перманентно. 

Работя в сферата на здравеопазването и мия ръцете си много на брой пъти, като измежду миенията ги и дезинфекцирам постоянно. Графика ми е натоварен и съм често на работа, което не дава възможност на кожата ми да се възстанови и е постоянно суха. В следствие на което се появяват леки драскотини, стърчащи кожички и грапавина. Използвам крем за ръце, който ни се предоставя и който не се отмива веднага, но не го намирам за 100%-ово решение, поне в моя случай. 

Старая се вкъщи да си правя маски, да си поддържам ноктите къси, да си избутвам кожичките и да се мажа възможно най-често с всевъзможни мазила. Имам доста сериозна колекция от кремове, за които ще говорим друг път, но се опитвам да кажа, че полагам старание и усилия. Въпреки това външните фактори си казват думата и каквото и да правя трябва да се примиря с факта, че редовна поддръжка е необходима и няма продукт на света, който магически да промени този факт. 

O'Keefee'S -  Working Hands крем за сухи и напукани ръце


Моя колежка ми препоръча един интересен крем, за който в интерес на истината не бях чувала, но тъй като ми го похвали много и го намерих лесно онлайн, реших да му дам шанс и днес ще ви разкажа за впечатленията си. Надявам се да помогна на онези от вас, които използват ръцете си много било то в домакинството или по работа, за да облекчите и вие сухотата и болката. 

O'Keefee'S -  Working Hands е специално разработен за хора с напукана и дори кървяща кожа по ръцете, като обещава мигновено успокоение и ускорява процеса по зарастване на раните. Предлага се в кръгла пластмасова кутийка, каквото аз имам, както и в традиционна за такива продукти тубичка - този вариант не е наличен за нашия пазар.
Разфасовката на варианта в кутийката е от 96гр, като цената в Швеция е 12 евро. Купих моя от онлайн аптека, но знам, че може да се открие в amazon и други вносители. 

Рецензиите онлайн са предимно позитивни и това допълнително ме подкани към покупка, въпреки че да си призная нямах очаквания. От една страна определено имах нужда от нещо по-ефикасно, от друга ми се стори стряскащо да поръчвам нещо, което хора използват при рани и други кожни проблеми, каквито аз нямам. 
В крайна сметка се престраших и започнах употребата мигновено след като пристигна.

O'Keefee'S -  Working Hands крем за много сухи, напукани, кървяши ръце

Състав :  O'Keefee'S -  Working Hands


Aqua, Glycerin, Steric Acid, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Propylene Glycol, Octyldodecyl Sterate, Polyquaternium-10, Diazolidinyl Urea, Paraffin, Acrlates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate, Ceteth-10, Laureth-4, Polysorbate 85.

Крем за сухи и напукани ръце- O'Keefee'S -  Working Hands състав

Консистенцията на продукта ми се стори леко необикновена - много твърд крем, който наподобява малко по вид и усещане на втвърдено коково масло. При допир с кожата се разтапя и много лесно се разнася. Усеща се мазен, поне на мен ми навява асоциации с някакви богати масла или нощни маски за ръце, които съм пробвала в миналото. След сравнително кратко време обаче мазния слой попива в кожата и я оставя напълно суха. Мога да ползвам телефон компютър, да готвя и каквото друго пожелая без да оставям след себе си мазни следи или да се притеснявам. При допир обаче определено се усеща лек филм върху кожата , който ми е трудно да сравня с нещо друго - хем не лепне, хем е леко пудрен, хем не е пудрен. При всички положения не дразни. Трябва да призная обаче, че ръцете ми се запотяват много лесно.

Крем за сухи и напукани ръце- O'Keefee'S -  Working Hands консистенция
Пробвала съм да мия ръцете си след нанасяне и усещането не изчезва напълно, което ме води на мисълта, че явно замисъла на продукта е бил такъв. Всъщност на самата опаковка е описано, че се препоръчва кремът да се нанася преди лягане, което и аз правя. Първите дни обаче го нанасях и веднага след работа, докато си почивам, гледайки филм.

Крем за сухи и напукани ръце- O'Keefee'S -  Working Hands начин на употреба

Категорично мога да се съглася, че моментално чувствам кожата си много облекчена. Опънатото и сухото усешане изчезват моментално след нанасяне и ръцете се превръщат в бебешко меки и гладки. Малките драскотини, които иначе перманентно имах започнаха да зарастват ефективно след първото нанасяне и нови такива не са ми се появявали през последните 2 седмици, откакто използвам Working Hands на O'Keefee'S.
Старая се при разнасянето да втривам и около нокътната плочка и по-специално кожичките, които иначе ми създават главоболия от време на време. Видях драстичен ефект в състоянието им само след няколко дни и до момента не са се късали, не са раздразнени и са видимо омекотени. 

Кремът има съвсем лек неопределим за мен аромат, който нито дразни, нито впечатлява. Някак си очаквах да е ментов - може би заради цвета на опаковката и се радвам, че не се оказах права. С времето се научих да използвам правилно количество от него и определено препоръчвам да не се прекалява. Усещате ли ръцете си мазни няколко минути след нанасяне, значи сте използвали твърде много. При ползване преди лягане не е проблем, но през деня със сигурност не е усещане, което е особено приятно.
Крем за сухи и напукани ръце- O'Keefee'S -  Working Hands дали действа

Истината е, че нямам негатив, който бих могла да изтъкна, що се касае до този крем. Не е евтин, но е много икономичен и малко количество от него е достатъчно за пълен ефект. Подобри видимо състоянието на ръцете ми при редовна употреба. Откакто го ползвам не са ми се появявали ранички или драскотини. Усещам ръцете си много меки, подмладени и кожата си комфортна. Не ме дразни, нито откъм усещане, нито откъм аромат и съм си намерила как да го ползвам, така че да извличам максимална полза от действието му. 
Бих ви подканила да му дадете шанс ако стандартните кремове за ръце, продавани в аптеката не са ви достатъчни или ако действително имате сериозни кожни раздразнения и рани, които искате да лекувате.

Крем за сухи и напукани ръце- O'Keefee'S -  Working Hands резултат

Споменах и в началото на публикацията, че магическа формула няма и се изисква постоянство. Така е и с този продукт. Ефекта е моментален, но не и перманентен. Изисква редовна употреба, за да даде дългосрочни резултати и в моя случай факта, че предпазва кожата ми е достатъчен, за да го ползвам и купувам отново.  
O'Keefee'S -  Working Hands крем за сухи напукани ръце се оказа страхотно попадение и се надявам да останете и вие с положителни впечатления, ако се решите на покупка.

Post a Comment