Glossybox Sweden - February 2016

March 5, 2016

Glossybox за месец февруари е отдавна при мен и макар да нямах време и възможност да пробвам продуктите, които получих, отново мога много да похваля селекцията и поне на пръв поглед ми се струва, че всичко ще ми хареса.

Февруарското издание съвсем очаквано е вдъхновено от празника на любовта и дизайна на кутията изцяло съответства на заложената тема и цялостната концепция около кутията този път. Според картичката посланието - Dream Up - ни подканва да се радваме на малките неща в живота и да не спираме да мечтаем.


Върху капака са изобразени балони във формата на сърца, а цялата долна част е розова. Много е сладурска и определено ѝ се зарадвах и задължително ще е сред онези, които възнамерявам да запазя.


1. ORAL-B - 3D White Luxe Perfection Toothpaste. Full-Size Product 39.99kr/брой.
2. Elizabeth Mott - Queen of the Fill. Full-Size Product 179kr/4g.
3. Marc Anthony - Oil or Moroccco Argan Oil Shampoo. Full-Size Product 129kr/200ml.
4. Benefit - They're Real Tinted Lash Primer. Full-Size Product 250kr/8.5g.
5. Glazel Visage - Pressed Rouge Mini. Full-Size Product 89kr/3g.


Glossybox редовно ме запасява с паста за зъби и този път са ни избрали новата избелваща на ORAL-B, която според картичката е с най-напредналата избелваща технология създавана някога. Съдържа микро-частици, които се пръскат при втриване с четка и проактивно отстраняват всякакви оцветявания, като същевременно предпазва зъбите от кариеси. 

Оцветената спирала за запълване на вежди от Elizabeth Mott е сред продуктите, които ми се сториха потенциално най-интересни и след като така или иначе всекидневно ползвам някаква алтернатива на този формат, нямам против да пробвам и нещо по-ново. Цветът на пръв поглед ми се струва подходящ като за мен, но не мога да ви дам повече отзиви преди да съм се убедила лично как и дали работи добре. 

Marc Anthony е марка, която ми е изцяло непозната и макар да съм срещала техните продукти в локалната дрогерия, никога не са ми грабвали интереса до там, че да се загледам за какво точно става дума. Специално тестера на този шампоан е предназначен за дълбоко почистване на косата, съдържа масло от арган , което заздравява и задържа влагата в косъма. Не съдържа сулфати.

Основата за мигли на Benefit е съвсем нов продукт, който марката лансира и представлява оцветена спирала, която се нанася преди основната, като предполагаемо видимо подобравя обема, но същевременно има и подхранващи миглите свойства, благодарение на витамините в състава си. Може да се използва и самостоятелно. 

Мини руж в прекрасен натурален розово-кафяв нюанс е последните продукт в кутията този път и е може би единственият, който възнамерявам да не запазя. Изглежда прекрасно и като нещо, което със сигурност ще ми допадне, но имам варианти такива много и предпочитам друг да му се порадва вместо мен. Според картичката има и озаряващи свойства. снимките наистина не улавят красотата му. 

Това бе всичко от шведското издание на Glossybox за месец февруари. Много съм доволна от получените продукти, изцяло оправдават заплатената цена, а всички марки ми представляват интерес и имам високи очаквания към това, което са подбрали за нас. 
Очаквайте повече отзиви в някоя от сборните публикации с любимци, които пускам от време на време, а междувременно ако имате някакви конкретни въпроси, оставете ги в коментарите и веднага щом имам впечатления от продуктите, с радост ще ви дам повече информация за тях.

Post a Comment