Essence - 03 Come Naturally

Tuesday, February 09, 2016

Червилата са сред любимите ми козметични продукти и категорията, в която винаги имам от всичко по много. 
Нямам любима марка и обикновено предпочитам неутрални и ежедневни цветове, тъй като не просто се възприемам с такива най-добре, а и смятам, че ми отиват най-много. Харесвам кремообразните формули и сатенен финиш, задължително да са комфортни при носене и най-вече да ми носят радост. 

Обикновено се старая да ви показвам актуалните си любимци към дадения момент и след като червилото, което използвам най-много през последните месеци е абсолютен и тотален фаворит, просто заслужаваше своя собствена публикация. Добрата новина е, че и е много бюджетно,  и достъпно за повечето от вас, така че при евентуален интерес не би ви било трудно да се сдобиете с него. 03 Come Naturally на Essence е червило от сравнително нова колекция и доколкото си спомням от същата линия бяха налични и няколко други нюанса със сходна идея и ефект. 
Цената му бе под 5 лева, а по качество съперничи с някои далеч по-луксозни конкуренти. 


Опаковката е пластмасова в лилаво-кафяв цвят и макар да не е нещо особено на мен лично ми се струва симпатична, а и никога не съм имала проблеми с механизма на завъртане. 


Както си личи от снимките е добре използвано и истината е, че предпочитам него почти при всяко излизане, защото не само отговаря на всички критерии, които изброих в началото, но и ги надвишава.

Формулата е кремообразна и дори леко мазничка, но не се размеква и при нанасяне се движи гладко върху устните, без притеснения, че ще се счупи или смачка. Пигментацията и консистенцията са абсолютно без никакви забележки - цветът се разпределя равномерно навсякъде, не се насъбира при допиране на устните една в друга. Комфортно е при носене, изключително лекичко и приятно. Не пресушава, но е важно да отбележа, че подчертава сухи участъци и напукани устни. 


Цветът погледнат отстрани изглежда доминанто лилав, но нанесен върху моите устни се променя в лилаво-кафяв и макар пак да ми придава онзи естествен вид, който харесвам е една идея по-драматично и забележимо от червилата ми в телесни тонове. 


Споменавала съм ви не веднъж, че моите устни са изключително бледи и често леко по-тъмните червила имат тенденцията да ги оцветяват и това не прави изключение. Не се оплаквам, защото допринася за издръжливостта, която иначе е типична за продукт с подобна формула - може би около 3 часа, без прекомерно консумиране на течности. Не излиза извън контура на устните, не се размазва или разтича.

Финиша му е бляскав, но не до степен, която да намирам за прекомерна. 


Come Naturally бе сред любимите ми продукти за изминалата година и нямам никакви съмнения, че ще изразходвам до край. 
Ако подобно на мен си падате по такива формули и цветове - то съм убедена, че няма да останете разочаровани и горещо ви препоръчвам да им хвърлите по едно око следващият път, когато посетите някоя от дрогериите.

Ще се радвам да ми споделите отзивите си от линията, ако имате такива.

You Might Also Like

6 коментара

 1. Имам го и си го използвам доста често. Любимо ми е! А от скоро го комбинирам и с молива за устни Satin Mauve пак на Essence.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Чувам страхотни отзиви за моливите им и много ме е яд, че не си купих като си бях в БГ. Сега като се прибера ще си взема повечко неща за проба, че много са ми залипсвали тези марки.

   Delete
 2. Аз също използвам това червило и този номер и мога да кажа,че съм силно впечатлена и доволна от него и като наситеност и като консистенция и ефект върху устните ! :)

  ReplyDelete
 3. Благодаря ти, че сподели отзивите си с нас :) Нямам търпение да пробвам и останалите им цветове!

  ReplyDelete
 4. Liubimoto mi chervilo :):):) n e se razdeliam s nego :):):)

  ReplyDelete

Total Pageviews