5 Products I love - February 2016

February 25, 2016

В днешната публикация ще си говорим за любимци и по-конкретно кои продукти успяха да намерят трайно място в бюти рутината и сърцето ми през последните няколко седмици.
Селекцията определено поне на мен ми се струва доста интересна, защото както знаете вече втори месец усилено се удържам от каквито и да е било козметични покупки, което пък ме подтикна да се концентрирам върху онова, което вече имам.

Както може да си представите успях да открия някои неподозирани съкровища, които дълго съм пренебрегвала (поради незнайни причини) и ето, че вече са налице са първите изненадващи фаворити, изровени от дълбините на козметичното чекмедже. 
Разбира се нямаше и как да пропусна някои от по-познатите и обичани от мен продукти, които със сигурност да ви познати и от други публикации, тъй като не е като да не се е случвало да ги хваля и преди.


Палитрата на Urban Decay в колаборация с Gwen Stefani е сред последните ми попълнения и няма да изненадам никого като кажа, че откакто я имам посягам предимно към нея. Радвам ѝ се много и колкото повече откривам нови комбинации от цветове, които да ми допадат, толкова повече се убеждавам, че не направих грешка като я поисках. 
В ревю-то за нея ви споменах, че не я намирам за must-have и това не се е променило, но със сигурност комбинацията от финиши и цветове я прави много използваема и зная, че няма да залежава и да събира прах. 
Skimp, Steady, Anaheim, Zone, 1987 са сред любимците ми и онези, които предпочитам през деня.

Гелът за вежди на Model Co - More Brows пък е продукт, който имам отдавна и за който тотално бях изключила, докато не стана така, че изразходвах този на Benefit (който е със сходна концепция) и търсех с какво да заменя. 
Цвета му ми пасва повече отколкото този на Benefit, четката не е така прецизна и компактна, но все пак работи достатъчно добре и разпределя продукта равномерно. Не съдържа фибри, но умело запълва празнатините, които имам и тъй като при мен попълването на веждите се изчерпва предимно в това, обожавам, че мога да го правя бързо и без излишно затруднение. Доволна съм и от това как фиксира косъмчетата без да ги слепва или направо залепва. 


Eau De Teint Nude Magique на L'Oreal е другото ново откритие за месеца и което също успя да ме изненада и спечели.
Интересното при него е, че е с много течна консистенция, доста силиконов като усещане, но върху кожата изсъхва и оставя след себе си интересно пудрено усещане и леко сияен финиш. 
Няма как да кажа, че е най-любимият ми фон дьо тен, който някога съм пробвала, защото не е, но за някого като мен със суха кожа се оказа добро попадение и ще го използвам и за в бъдеще. Лек е, но в същото време прикрива всичко, което ми трябва да бъде прикрито - от лека до средна покривност (с малко наслагване). Фиксирам го лекичко с пудра и издържа цял ден върху лицето, без забележки.
Нанасям го с ръце и се прелива без никакви проблеми, отнема само няколко секунди и е перфектен за сутрините, в които бързам. Цвета ми идва леко по-тъмен, отколкото ми се иска, но въпреки това успявам да го накарам да работи за мен.

Балсамът за устни на Clarins - Instant Light Lip Balm Perfector изразходвах почти до край и като изключим факта, че свършва много бързо, няма нещо в него, което да не ми харесва.
Хидратира, супер комфортен е за носене, мирише невероятно, прави устните да изглеждат здрави и поддържани, оцветява ги в много приятен почти незабележим прасковен цвят.
По това време на годината ми се носят предимно такива продукти и не съм изненадана, че му видях сметката. 

На последно място в списъка днес е един от най-любимите ружове в колекцията ми, онзи, който купих от намалението по истинска случайност, а се оказа желан и търсен от хиляди, тъй като е от лимитирана колекция.
Tease на Estee Lauder е разкошен, невероятен, абсолютно прекрасен руж и хайлайтър в едно, който не просто озарява и събужда кожата, а я кара да сияе и руменее по един такъв много ненатрапчив и естествен начин. 
Особено в сутрините, когато ми се спи и навън е студено, не искам много грим, но искам нещо да ми придаде цвят - посягам към него и след едно минаване с четката лицето ми мигновено живва. 

Надявам се публикацията да ви е била интересна и да споделите с мен кои са вашите актуални любимци. Особено много се интересувам от ружовете и балсамите за устни, които предпочитате, тъй като както споменах, в момента това са категориите, които са ми особено много на сърце и съм винаги готова за нови предложения.

1 comment

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete