Bulgarian Haul - Catrice, Essence, Nivea, Maybelline, All Nature

December 8, 2015

Споменах ви, че миналата седмица си бях за няколко дни вкъщи и както предполагам сте се досетили не пропуснах и да си купя някои неща, които да разнообразят козметиката, която в момента използвам.

За съжаление нямах възможност да обикалям магазините и едва няколко часа преди тръгване успях да отскоча до локалната дрогерия и да си взема онова, което ми грабна вниманието. Някак си не бях особено в настроение за пазаруване и всъщност като цяло не купих и нещо кой знае какво - Коледни играчки от Jumbo и яке бяха единствените ми останали покупки. Много ми се искаше да разгледам натуралната и био козметика за която чета из българските блогове в момента, но се надявам при следващото прибиране (надявам се след няколко месеца) и това да се случи. 


Минавайки през Lilly нямаше как да пропусна да се сдобия с едно шишенце от любимия си лакочистител в зелената опаковка. Използвам само него от повече от година и съм много доволна от това колко ефективно премахва лака ми, цената му също е повече от отлична и възнамерявам и за в бъдеще да ползвам предимно него.

За продуктите на All Nature пък чета и слушам много напоследък и макар да не знам много за марката и асортимента като цяло някак си ми грабнаха интереса и ми се искаше да ги пробвам  и аз. Избрах си лосиона им за тяло с мед и липа, който има приятен неутрален мирис, който много ми допадна. Ако остана с добри впечатления, ще си взема и други продукти на марката. 


За топ лака на Essence чета в почти всеки български блог и просто нямаше как да пропусна да се убедя с очите си в способностите му. Използвам Seche Vit, който се сгъстява бързо, а и съдържа вредни химикали, които все пак бих предпочела да избягвам по възможност. Надявам се в лицето на този да открия поредна добра алтернатива, а и защо не да го заменя изцяло за в бъдеще. 
Бяха налични няколко различни топ лака и все пак се надявам, че избрах правилния, който всички харесват и препоръчват, ако пък не, то поне ми се отдава възможност да тествам нещо не особено популярно и познато, както за мен така и евентуално на вас. 

На същата марка си харесах червило в телесен подтон - 03 Come Naturally, което моя приятелка има и силно ми препоръча. Умирам си за такива ежедневни нюанси и го виждам като нещо, което ще нося много и при всякакви поводи. 

Catrice е друга марка, която харесвам много, а така и не ми се отдава възможност да опозная добре. Харесах много техни продукти - специално едни сенки, почти металически, в които ми останаха очите, но след известно премисляне реших да пробвам само молива им очна линия - Eyeliner Pen. Не съм чела ревюта посветени на него, така че се надявам да съм направила правилния избор. Тестера обаче ми се стори обещаващ и самият писец също ми вдъхва доверие. 


Харесвам много спиралите на Maybelline, а незнайно защо не съм си купувала тяхна от години и тъй като в момента така или иначе си нямам любима, реших да тествам най-новото им предложение - Colossal Go Chaotic

Мицеларната вода на Nivea купих от необходимост, тъй като тази, която аз си носих се беше разсипала при пътуването. Използвах я през цялата седмица и за съжаление установих, че не се справя достатъчно добре с отстраняването на очния ми грим, в частност спиралата. 

Това бяха всички нови придобивки от последните седмици и онова, което избрах да си купя от България. Имах огромен списък с продукти, които исках да пробвам, а и задължително си бях набелязала да мина през някой био магазин или специализирана дрогерия, но така се случи, че времето ми бе сериозно ограничено и нямах възможност да го направя. 
Надявам се следващото ми прибиране да е съвсем скоро и само по добри поводи, така че да съм достатъчно въодушевена и в настроение за покупки.

Post a Comment