Красиви за под 10 лв. - Manhattan - Eyeshadow Base

By Jeni - Monday, May 21, 2012

Здравейте!

След като преди няколко месеца бях направила тема за базите за сенки ( LINK) и към нея имаше доста голям интерес, все се каня да направя отделни публикации за различните видове бази, които съм имала възможност да пробвам, но за съжаление някак си все ми убягват по някаква причина и не ги дописвам.

Реших да започна серията днес с една база, която е лесно достъпна и за момичетата от по-малките градове, които нямат достъп до огромните брой марки, които се продават в София. 

Базата на Mahnattan не е от лимитирана колекция, цената й е около 10 лева (9 нещо ако трябва да сме точни), получавате насреща 8 гр. продукт.

Продава се в бяло бурканче с развиваща се капачка, за щастие отвора е достатъчно голям, за да не се налага да дълбаете вътре в случай, че сте с по-дълъг маникюр. Много ми допада, че пластмасата е доста стабилна и със сигурност не би се счупила лесно. Може да се затваря достатъчно плътно и не е небходимо да се притеснявате, че може да изсъхне.

Първото нещо, което ще забележите, когато я отворите съм убедена, че ще бъде аромата. Много силен, за мен лично неприятен. Оприличавам го на белина и не мога да кажа, че особено много ми допада, но нанесен върху клепачите, не се усеща, а се опасявах, че ще бъде точно така.

Цвета е бежов, могат да се забележат миниатюрни блестящи частички, които обаче не се забелязват щом се разнесат върху клепача. Консистенцията е много крамообразна, стои като мус в кутийката.

Това, което мога със сигурност да кажа от собствен опит е, че трябва да използвате абсолютно минимално количество продукт, за да получите най-добрия резултат. Експериментирайте няколко пъти, за да сте сигурни, че сте намерили подходящата формула. Не нанасям фон дьо тен или коректор върху клепачите преди това.

Препоръчвам ви да разнесете максимално добре върху целия клепач и да изчакате 2,3,4 минутки преди да нанесете сенките, за да може базата да попие добре в кожата.

Като изключим тази част, мисля че базата е доста добра като качество. Прави цветовете по-ярки, по-издържливи. Ще удължи живота на грима ви и ще предотврати така неприятните натрупвания върху линийките на клепачите.

Имайте в предвид, че след отваряне срока на годност е само 9 месеца, така че бъдете внимателни, когато я купувате, за да сте сигурни, че няма да имате проблем. Следете срока на годност.

Аз бих казала, че съм доволна. Със сигурност не е най-невероятният продукт, който съм пробвала през живота си и до някъде цената е сравнително висока, но върши работа и ако имате желание да отделите мъничко време, за да разучите как най-добре би работила при вас, то би трябвало да останете доволни.

Ако има някой желаещ да му подаря моята, нека ми пише на мейла.  Имам няколко бази и така и не успявам да стигна до тази.

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара