TAG: Blog your heart out

By Jeni - Saturday, December 15, 2012

Здравейте, момичета!

При нас днес имаше снежна буря и града отново е блокиран. Не може да се отиде никъде и не може нищо да се прави. Има толкова много сняг, че като ходиш ти стига до коленете и не навсякъде е добре почистен. От друга страна обаче пейзажа е доста красив и имам чувството, че се намирам в приказка. 

През последните дни ви показах някои от любимите ми продукти и мисля че е време за малка пауза от ревю-тата и за това избрах да направя един таг, който ми бе препоръчан от Лили от Lily's Bag, за което разбира се безкрайно много ѝ благодаря.
Не съм наясно дали има някакви специални правила или нещо конкретно, така че просто ще отговоря на същите въпроси, на които самата тя е отговорила и се надявам да няма проблем.

Кое те вдъхнови да започнеш този блог?

Най-вече от чуждестранните блогове. Много пъти съм си мислела докато ги чета колко ли би било приятно и аз да бъда част от нещо такова и да споделям своите интереси с други като мен. По онова време да имаш блог (по-специално бюти блог) не бе нещо типично и всичко се случваше много бавно. С търпение и упоритост обаче днес достигнах ниво, което ме удовлетворява и съм щастлива с това, което правя.

Как избра на каква тематика да е блога ти?

Винаги съм се интересувала от козметика и бях сигурна, че това е нещото, за което искам да пиша. Нямам много приятели или познати, които да се интересуват от тази тематика и винаги съм се чувствала самотна в това отношение, не е имало с кого да си говоря за грим или да се "мацаме" заедно. 


Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?

Аз съм доста открит човек и като цяло си казвам всичко, но може би това, което доста хора не знаят за мен е, че играя компютърни игри. Или по-точно играя една компютърна игра, която се казва World of Warcraft. Преди години играех доста повече и бях достигнала етап, в който времето, което ѝ отделях бе нездравословно, но надживях този период и в момента отделям не повече от няколко часа седмично.

Кои са трите думи, които описват стила ти?

Аз нямам стил и в този смисъл ми е адски трудно да отговоря на този въпрос. Нося каквото ми харесва и ми се струва удобно.

Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?

Обичам да правя толкова много неща, че не знам дали мога да изброя и половината от тях. Обичам да пътувам, да играя с кучетата, да се запознавам с нови хора, напоследък дори и да готвя. Преди много обичах да чета книги, но напоследък съм занемарила това хоби. Обичам да декорирам из къщата, постоянно си намирам нов проект, над който да работя. Ей, такива нормални неща.


Ще се радвам и вие да отговорите на въпросите в случай, че имате блог и се надявам да ви е било приятно да четете днешната публикация. • Share:

You Might Also Like

6 коментара

 1. Това, че играеш WoW, искрено ме разсмя - аз самата доскоро бях запален геймър, като последните две години ги прекарах точно в WoW. Само че така и не се научих да играя по малко и за развлечение - 5-6 часа след работа, а понякога и преди, си бяха ежедневие, а съм стигала и до 14 часа нон-стоп. Отказах се точно заради тази си склонност да прекалявам :D Напоследък се чудя дали пак да не активирам, но току виж отново се хвана в рейдинг и състезания и зарежа и блог, и социален живот.. Но пък може и да съм пораснала и да намеря баланса, кой знае :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. За УОУ много мога да говоря, дори цяла книга мога да напиша. Минала съм през всички фази от пристрастяването до спирането и ми е пределно ясна цялата картинка. Аз също като теб имам склонност да прекалявам и много се притеснявах, когато реших да си платя акаунта отново. Доволна съм много от времето, което отделям за игра в момента, не ми пречи на пълноценния живот в никакъв случай.
   Между другото на мен блога много ми помогна да си насоча енергията на друго място и да започна да развивам друг свой интерес.

   Delete
  2. И при мен се получи така с блога, като постепенно игрите останаха на много заден план. Но през зимата разполагам с твърде много неуплътнено време вкъщи и се замислям пак да се включа за разнообразие.

   Delete
 2. Хаха, блогърките големи геймърки излязохме. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. И ти ли играеш Уоу? На кой сървър?

   Delete
  2. Не, аз играя LOL. :)

   Delete