NAKED 2 - Preview

By Jeni - Thursday, December 01, 2011

Здравейте, момичета!

Слуховете се оказаха верни и Urban Decay пускат на пазара новата палитра NAKED 2, която подобно на първата съдържа 12 неутрални цвята сенки, само че този път вместо база за сенки и молив, комплекта съдържа четка, както и гланц за устни.
Кутията за разлика от предишната е метална, изглежда много изискано.

Ето и снимки :


Доколкото се вижда от снимките цветовете са много подобни на първите, но все пак до някъде различни.

На вас допада ли ви?

*Pictures are taken from lipglossiping.com. No copyright violation intended.

 • Share:

You Might Also Like

4 коментара

 1. Цветовете са изключително близки до предходната им палитра - аз лично не съм изкушена... Продължавам да очаквам нещо, което да грабне вниманието им. Но засега Naked остава голямата ми любов :)

  ReplyDelete
 2. Аз също много харесвам NAKED и ше си я купувам, докато се продава, защото всеки лев си струва. Конкретно тази изглежда доста лъскава наистина, но за момента не мисля да я купувам. Евентуално в бъдеще, когато моята започне да намалява бих се замислила.

  ReplyDelete
 3. Доста се развълнувах, когато видях, че излизат с нова Нейкъд , но Тони е права - и на мен цветовете ми изглеждат сходни. Нямам първата, но когато я намеря, ще я взема. Тази не ме изкушава.

  ReplyDelete
 4. Палитрата е подходяща или за тези, които нямат първата, или използват само и единствено неутрални цветове всеки ден, разбира се и за тези, които са наистина много вманиачени. Цветовете са много, много близки.

  Можете да погледнете линка за детайлно сравнение на двете палитри : http://www.lipglossiping.com/2011/12/urban-decay-naked-2-palette-vs-urban-decay-naked-palette-do-you-really-need-both/

  ReplyDelete