Wishlist - Ноември

By Jeni - Wednesday, November 30, 2011

Здравейте, момичета!

Хванала ме е някаква ужасна настинка и направо не си намирам място, само ми се спи и ме боли глава. Ужасно е.
Нямах намерение да публикувам нищо днес, но ми остана само един ден да завърша успешно предизвикателството и не искам да се отказвам точно сега, колкото и да ми е трудно.

Ще ви покажа някои интересни продукти, на които съм хвърлила око и искам да си купя.


Synthetic Precision Kit от Sigma съдържа комлект от четири четки за очи, които имат различна форма и са най-подходящи за кремообразни продукти. 

P80 - Precision Flat - Подходяща за коректор.
P82 - Precision Round - Имитира формата на пръстите на ръцете и е чудесна за нанасяне на база за сенки или хайлайтър в малки участъци.
P84 - Precision Angled - Подходяща за контуриране на носа, както и на други части от лицето.
P86 - Precision Tapered - Подходяща за нанасяне на продукт в точно определена зона, която е трудно достъпна от други четки - участъци около носа, устните, очите и т.н.

Самата аз си поръчах от последната промоция един от сетовете на Sigma (не този обаче), така че за момента нямам намерение да правя друга поръчка, но ми се струва чудесна идея за тези, които се занимават професионално с грим, да притежават подобен сет.

Цената му е $49.00.
 




Pauls Boutique Animal Print Wash Bag

От много време съм хвърлила око на тези козметични несесери, но с цена 60 лева, не виждам вариант, в който ще мога да си ги купя. Много са красиви и доколкото виждам функционални. 
Обожавам подобни принтове и малките детайли изглеждат много специални. Има голямо разнообразие от цветове, но не бих отказала никой от тях честно казано.

Too Faced Glamour To Go

Никога не съм използвала палитрите им, но дизайна на опаковките ме грабва всеки път. Конкретно тази съдържа 8 цвята сенки, 1 руж, 1 бронзер, 1 гланц за устни и се намира в компактна малка опаковка, която може да се носи навсякъде.


Надявам се да извините кратката публикация днес, но исках да напиша нещо, иначе се чувствах много виновна, че не съм удържала на думата си.

Хубава и спокойна вечер.

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. Чудесен пост!
    Желая ти бързо оздравяване!

    ReplyDelete
  2. Вече се чувствам значително по-добре, благодаря :)

    ReplyDelete