Нови моливи от Mаybelline

By Jeni - Friday, November 25, 2011

Здравейте, момичета! 

За днес имах планирана съвсем различна публикация, но както винаги се случва, плановете се промениха в последния момент.
Бяхме на гости на бащата на приятеля ми, чиято годеница има 4 деца и 2-ма внуци, плюс мен и приятеля ми и неговите двама братя, децата и приятелките им... Можете да си представите за каква огромна лудница ставаше дума и едва преди малко успяхме да се доберем до вкъщи. 

Радвам се, че в България започват да се продават все повече марки и козметичните им линии. Аз твърдо стоя зад мнението, че българките много се поддържат и може да нямат пари за друго, но за грим винаги ще намерят. Хубаво е да има избор и конкуренция между магазините, за да можем да се възползваме от по-добри цени и промоции.


През декември месец Maybelline New York  лансира на българския пазар молив за очи - Expression Kajal, наличен в шест нюанса :  черен, бял, кафяв, металическо синьо, сребристо сиво и зелено.

С какво се отличава?

Уникалната мека водоустойчива формула осигурява лесното и фино нанасяне на молива, за устойчив грим през целия ден. Expression Kajal се отличава с мекота и е подходящ дори и за най-вътрешната част на клепача.
Не знам дали тези моливи са добри, но ако в България вече се продават MasterDrama ви ги препоръчвам много.

Expression Kajal съм виждала тук и мисля да си купя белият, защото така или иначе имам нужда от бял молив (след разочарованието ми с този на Golden Rose).

Кои са любимите ми моливи и марки в момента?

  • Share:

You Might Also Like

2 коментара

  1. На мен любими са ми Supershock на Avon и силиконовите моливи на Импала по твои препоръки. Страхотни са!

    ReplyDelete
  2. Oo, много се радвам, че ти допадат. Вече запознах да си мисля, че само аз ги харесвам. Кои цветове имаш от supershocka?

    ReplyDelete