Kate Moss for Rimmel - Lipstick 008

November 26, 2011

Здравейте, момичета!

Направо не мога да ви опиша от колко време се каня да направя тази публикация. Най-накрая събрах сили и е време да споделя с вас впечатленията си.
За тези, които не знаят в момента на asos.com има 30% намаление на целия асортимент на Rimmel който се предлага.

Остават само още 4 дни до края на предизвикателството и не мога да повярвам, че успях да се справя. Принципно не съм несериозен човек, но такъв ангажимент е ужасно труден за изпълнение. Да не говоря, че живея на Северния полюс и имам 3 часа светлина през деня, без грам слънце и да направиш сполучливи снимки си е направо чудо, а когато имам камера като моята, която не е от най-невероятните е още по-трудно.
Замислям се след Нова година да променя това онова в блога и като цяло ми се иска публикациите да изглеждат малко по-професионално. Ако имате някакви предложение съм готова да ги чуя по всяко време.


Не знам дали си спомняте в началото на месеца огромната ми дилема с две поръчки от Asos и E.L.F. Въпросното червило бе включено в тази поръчка и докато стигне до мен имах чувството, че мина цяла вечност. Накрая се оказа, че трябва да ходя до пощата, която е на края на града и то вървях 30 мин. в най-големия студ.. В крайна сметка изобщо не можах да му се израдвам и сега всеки път, когато го погледна някак си го подминавам и се насочвам към друго.


Колекцията на Kate Moss за Rimmel е на пазара от около 2 месеца и включва 7 различни нюанса, подбрани специално от нея и имат за цел да задоволят вкуса и на най-капризните от нас със своето разнообразие.

Всички са от серията Lasting Finish (имам ревю на друго червило от нея - Rimmel - Pink Blush) и на капачката има отличително лого, което да ги различава от останалите.


Признавам си, че малко се замислих дали да не си взема разкошното тъмно лилаво, но нека бъдем реалисти - освен вкъщи не виждам къде другаде мога да го нося.
За това и избрах номер 008, който ми се стори най-близък до това, което аз харесвам и нося.
Не мисля, че червилата са нещо особено уникално обаче и не мисля да поръчвам друго.

Както и останалите червила от същата серия и тези не са от най-подхранващите, което имайки в предвид, че е зима със сигурност не е най-приемливият вариант, но за щастие не са неприятни за носене.
Със сигурност обаче мога да кажа, че сред най-кремообразните, които съм използвала, а и пигментацията е просто отлична.


Цвета е много приятна смесица от розово с лилав отенък и е подходяш за сезона. 

Ако харесвате този тип формули и сте в търсене на ново червило, погледнете какво се предлага останало. Цената е много добра.

Благодаря за отделеното време!

Post a Comment