Блогът днес става на една годинка

By Jeni - Saturday, November 19, 2011

Здравейте, момичета!

Както вероятно сте разбрали вече от заглавието, моят блог днес става на една годинка! Точно преди година на този ден беше публикувана и първата ми статия.

Започнах да пиша на шега и не мога да повярвам, че днес имам над 100 публикации, а любовта към грима и козметиката ми достигна такива висини.
Щастлива съм, че срещнах приятни момичета, които да споделят моята страст и съм благодарна от цялото си сърце на всички, които четат блога и ми оставят коментарите си. Това означава наистина много за мен и оценявам времето, което отделяте.Осъзнавам, че това, което правя не се харесва на всички, но повярвайте наистина е трудно да имаш план за всеки месец, какво да пишеш, как да го направиш.. Вероятно някои от публикациите са по-добри от други, но винаги се стремя да има баланс и да си разпределям задачите във времето. За мен е важно, че това, което правя ми доставя голямо удоволствие и хобито ми се превърна в неразделна част от живота ми.

По случай днешният "рожден ден" реших да разнообразя и вместо ново ревю, да ви покажа някои от любимите ми публикации, които са отнели часове наред в писане и четене.

Дано ви е интересно!

Харесвам всичките си публикации, вложила съм много емоция във всяка една от тях и никога не съм си позволявала да ви лъжа само, за да си намеря нещо, за което да пиша. Имам обаче няколко по-специални, с които се гордея и се радвам, че съм помогнала с идеи поне на няколко от вас.

1. Ревю - Sleek Makeup : Първата ми публикация със сигурност е сред любимите ми, препрочитайки я днес осъзнавам, че имам някои пропуски, на моменти звучи дори наивно, но никога няма да я редактирам.

2. Ревю - UD Naked : И до ден днешен получавам коментари и мейли свързани с тази палитра. Радвам се, че имах възможност да я тествам и да ви споделя за това колко много я обичам.

3. Ревю - E.L.F. : Гордея се, че бях сред първите, които започнаха да говорят за тази марка из блог пространството и много момичета с не толкова голям бюджет имаха възможност да се запознаят с това, което те предлагат.

4. Ревю - Bourjois руж : Помня, че подготвях тази публикация с дни. Не е нищо особено, но бях толкова обсебена от тези ружове, че нямах търпение да ви ги покажа.

5. Публикациите посветени на почистването на четки за грим са също сред тези, с които се гордея : Част 1 , Част 2, Част 3.

6. Първите ми сенки на MAC : Това бе втората публикация, която направих, след като си взех новата камера. Вложих много труд в снимане и обяснение и до ден днешен ми харесва как я оформих.

7. Скраб за устни : Друга публикация, която много харесвам. Смятам, че се получи доста добре и като цяло е сред най-успешните, които съм правила.

8.  Healthy Glow : От всички 123 статии, които имам, тази ми отне най-дълго време за подготовка. Постарах се максимално много да представя различни продукти и съвети, които могат да са полезни на някого. Благодаря на всички, които я оцениха и подкрепиха.

9. Ревю - BB крем Garnier : Тази е най-четената публикация, която имам.

10. Четки за грим : Отне ми дни, за да успея да си направя план кои четки да включа, за да ви бъда максимално от полза. Постарах се да комбинирам най-любимите си с тези, които са най-достълни и като цена, и като място, от което да си ги купите.


 • Share:

You Might Also Like

7 коментара

 1. Жени, много харесвам блогчето ти! Прекрасно местенце е и често го посещавам :) Много ми харесват ревютата на продуктите, които правиш. Скоро ще се включа с въпрос за продуктите на ЕLF.
  Честита годинка и много нови вдъхновения:))
  Поздрави,
  Ани

  ReplyDelete
 2. Честит рожден ден!Пожелавам ти още много успехи,читатели и козметични находки!

  ReplyDelete
 3. Честито! Много полезен блог, чета с удоволствие :)

  ReplyDelete
 4. Благодаря ви за чудесните коментари. Всички сте много мили и се радвам, че споделяме общи интереси.

  @Ани, можеш да ме питаш по всяко време, няма проблем.

  ReplyDelete
 5. С малко закъснение - но и от мен ЧЕСТИТО! Ентусиазъм, любов и красиви придобивки!

  ReplyDelete
 6. Мерси много, Ели!

  ReplyDelete