Нови покупки от Стокхолм

July 28, 2011

Здравейте, момичета!

Привет от слънчева Швеция! 

Не съм се впускала в много покупки, защото не това е целта на посещението ми все пак, но нямаше как да пропусна да не си направя малък подарък. Тук ще бъда още цяла седмица, така че нищо чудо да си взема още нещо, така че очаквайте включване.

Преди време бях споделила, че много искам да пробвам продуктите на Korres (за тесзи, които не знаят Korres е гръцка марка козметика, която е с натурални съставки), но цените им в България ме спираха доста. Познайте каква беше изненадата ми, когато открих, че така популярните им балсами за устни струваха само 6 евро от някаква промоция. (при цена 27лв. в България). Взех си този с манго и първите ми впчатления са повече от позитивни. Определено си струва да се пробва. Прави устните меки само за секунди, подхранва и овлажнява. Обмислям дали да не си взема още един утре ако все още важи промоцията.

IsaDora е шведска марка и повярвайте ми асортимента им е внушителен. Не ми е ясно как се стърпях да не си купя много повече неща, но не е изключено да си взема още нещичко. 

Хареса ми селекцията им от четки и цените са също доста прилични. Тъй като в няколко сет-а имам червила, които са малки и ми е трудно да използвам пръстта си много се зардвах, че имаха хубава четка за червило. Както виждате от снимката тя се прибира в металната си опаковка и може да се носи в чанта или несесер.

Ida ми препоръча да изпробвам спрея за почистване на четки на същата марка и аз се възползвах от педложението. Веднага щом тествам ще ви споделя впечатленията си. Хубавото е, че ако някои се интересува IsaDora се предлага и в България.

Така и не се наканих да си купя Fix + на MAC, но спрея на The Body Shop ми се стори доста интересен и реших да му дам шанс. Напръсках се в магазина и веднага се забеляза разликата в начина, по който изглеждаше грима ми. Щом събера повече впечатления задължително ще пиша, за да можете да разберете и вие дали си струват 12-те похарчени евро или не.

Въпреки че на пръв поглед шведките не използват много грим моловете и магазините са пълни до дупка. От всякъде дебнат гримьорки, които те приканват да пробваш техните продукти и ти препоръчват 1000 неща. Ако намеря още нещо интересно, което ми се иска да пробвам няма да се поколебая, така че наглеждайте блога ми. Ще се постарая да направя няколко снимки в някои от моловете, за да видите колко  голям избора от продукти.


4 comments

  1. Ооо, и аз съм хвърлила око на балсамите и червилата на Корес! Някой ми каза, че балсамите били по 17 лв. обаче... Със сигурност не бих дала 27.
    Честити покупки!

    ReplyDelete
  2. Мисля, че е 27. Може аз да не съм догледала, но в чужбина са по 13 евро, едва ли тук са 17 лв.

    ReplyDelete