Vichy - Capital Soleil Auto Bronzant

April 4, 2011


Здравейте, момичета!

Не знам за вас, но при мен обикновено по това време на годината ми идва идеята, че имам нужда от малко тен. Доста съм бяла по принцип и винаги съм смятала, че изглеждам по-добре с малко загар.
Миналата година ходих на солариум да се пека и бях доволна от резултата, но имам бенки по тялото и се притеснявам да не се отрази зле на кожата ми, за това реших да дам шанс на продуктите за изкуствен тен.

В аптеката ми препоръчаха този продукт и имайки в предвид, че Vichy е доста популярна марка, реших да го пробвам. Ще се опитам накратко да ви представя позитивите и негативите на автобронзанта.

Позитиви:
- Много хидратиращ. Веднага ще усетите кожата си много по-хидратирана и мека.
- Подходящ както за лице, така и за тяло.
- Под формата на крем, разнася се много лесно.
- Бял е така, че може да видите къде точно нанасяте и дали сте пропуснали някоя част от лицето си.
- Приятен, но доста силен аромат.

Срока на годност е само 6 месеца след отварянето, така че трябва да го имате в предвид.  След като го нанесете, след около 2 часа резултата ще стане явен.
Не смятам, че е подходящ за толкова бели момичета като мен. Проблема е, че с първото слагане кожата ви става леко бронзова, но ако го използвате и втори път, ден или два след първият, то тогава ставате твърде тъмни и изглежда нереално.
Много внимателно измийте ръцете си след използване. И като казвам внимателно наистина го имам в предвид, използвайте сапун, защото в противен случай по ръцете остават кафяво-оранжеви петна, които не са никак привлекателни и се измиват много трудно.
Аз лично не съм особено доволна от този продукт най-вече, защото докато изчезне напълно по тялото и лицето ви остават по-тъмни и по-светли петна и е наистина неприятно.
Отделно винаги се получава по някоя линия около челото или носа ми, независимо колко се старая и внимавам. 
Пробвах какво ли не - нанасях крем преди това, опитвах се да бъда максимално старателна в разнасянето, но не се получава. На места изглеждам така все едно кожата ми е мръсна.
Като цяло не съм впечатлена и не бих повторила. Цената е неоправдано висока. 

Вие използвате ли някакви автобронзанти? И от кои марки сте доволни?


*All of these pictures are ones I found through Google images, no copyright intended.

1 comment

  1. Привет! Виждам, че този пост е от доста време... Та се зачудих дали откри идеалния бронзант?... В момента съм в търсене на такъв...

    ReplyDelete