Разходка до МАС + Wishlist

By Jeni - Sunday, March 20, 2011

Здравейте!

Преди няколко дни времето беше страхотно и реших да си направя разходка до МАС, за да разгледам новата колекция - Wonder Woman. Много ми харесаха ружовете, но за съжаление на мен ми дойдоха малко тъмни и вероятно биха били подходящи за лятото, когато ще имам малко тен, но реших да пропусна тази покупка.

Ако сте погледнали Wishlist-а ми значи знаете, че нямах търпение да си купя новото червило Viva Glam 2 на Lady Gaga и веднага се запътих към него, надявайки се да ми отива, защото го исках ужасно много. Ще ви покажа снимки в отделна тема, защото се влюбих в червилото и гланца, не съм предполагала, че ще ми харесат толкова много, а и предполагам знаете, че 100% от цената, която плащате отива за фондацията на MAC, която се бори срещу разпространенито на СПИН.
От опит знам, че е много трудно да се намери коректор от масовите марки. В повечето случаи или в България не се внасят такива или пък цветовете са много ограничени, или качеството е много ниско. Използвам коректора на Bourjois Healthy Mix и както вече съм споделяла, много го харесвам, но ми се искаше да си купя наистина хубав, който е точно моят цвят и да бъде силно покривен. Предложиха ми Studio Finish коректор-а и ми допадна, цената беше също удовлетворяваща. Ще го използвам известно време и ще споделя впечатленията си с вас.

Същия ден не си бях сложила руж и бях доста бледа вероятно, защото гримьорката предложи да пробвам няколко от ружовете им. Тъй като притежавам доста блестящи вече, предпочетох да пробвам нещо матово. Пробвахме различни варианти, но най-естествено ми седеше руж в цвят Prism. Формулата доста ми хареса, определено и за в бъдеще ще си взема и някой от другите им цветове.

Wishlist :

Нямам голям опит с продуктите на МАС, но с всеки изминал път оставам все по-доволна и за в бъдеще ще си купувам повече от техните неща.
Запланувала съм по-нататък да си взема няколко четки, които със сигурност биха ми били полезни.
 1. МАС 219 Pencil Brush

      2. MAC 217 Blending Brush

      3. MAC 263 Small Angle Brush


Червилата също ми направиха доста добро впечатление, от масовата козметика е наистина ужасно трудно да си намериш хубаво червило в неутрален цвят.
MAC - Myth например ми допада, но преди да го видя не мога да преценя дали конкретно това искам.

За сега съм хвърлила око на тези нещица. Гледам да не прекалявам, защото има твърде много козметика, която трябва да използвам и преценявам от какво наистина имам нужда.

Ако имате любим продукт на МАС, който ми бихте препоръчали да пробвам може да ми пишете мейл или да оставите мнението си в коментарите отдолу.

Хубав ден!

 • Share:

You Might Also Like

3 коментара

 1. Четката 217 е нещо, което и аз бих пробвала - Лиса Елдридж я използва много и резултатите винаги са много добри

  ReplyDelete
 2. Аз имам ужасно много козметика и особено покрай този блог си накупих един тон неща и започвам малко да се ядосвам, защото няма начин да изразходвам всичко. От хубави четки обаче винаги имам нужда, но някак си се спирам да дам 50-60 лева за 1 четка само.

  ReplyDelete
 3. Ами аз засега съм се влюбила в Еко Туулс, а те не са никак скъпи. Все пак ми е интересно дали има толкова разлика с тези на МАК, освен очевидната, че те имат четка за всяка нужда.

  ReplyDelete