Valentine's Day with Sleek!

By Jeni - Sunday, January 30, 2011
Независимо дали празнувате Свети Валентин, или не предполагам, че повечето от вас се чувстват поне малко по-специално на този ден. Балони във форма на сърца, шоколади и рози дебнат примамливо от всеки ъгъл. Млади двойки, хванати за ръка се радват на любовта си и са напълно завладяни от емоцията.
И разбира се и козметичните компании не остават назад с различните промоции и нови продукти, които ни предлагат в лимитирани серии специално посветени на деня на влюбените. Аз лично винаги свързвам този празник или с букет червени рози или с розово плюшено мече. Незнайно защо това са първите асоциации, които изникват в съзнанието ми, сещайки се за 14-ти февруари и наблюдавам тенденция наистина всичко около мен да бъде в нюансите на тези цветове.
Както съм споделяла Sleek е една от любимите ми марки, обожавам всички, което притежавам от тях и разбира се следя за новите им предложение и Stiletto e едно от тях.
Дори и да не сте фенове на червеното в този цвят има винаги една магия и странно привличане. Чувала съм, че червено отива на всички и ако сте готови за това предизвикателство, то задължително погледнете тези предложения.
Желаещите да се сдобият с новите продукти могат да го направят от официалния им сайт (линк по-долу) от 26-ти януари до 16-ти февруари 2011г. И тук е моментът да вмъкна, че получих няколко запитвания относно палитрата Bad Girl, тъй като много дълго време я нямаше в наличност, вчера погледнах, че отново може да се поръчва, а цената е вече само 10 долара.
След това отклонение нека разгледаме заедно какво ни предлагат Sleek.

- Руж - Scandalous - цена 6,50$

Изглежда доста плашещо, но аз все пак мисля, че на момичета с по-тъмна кожа ще изглежда невероятно.
Аз лично ще пропусна да се сдобия с тази покупка, защото червеното за съжаление наистина не е моят цвят, но някой от вас се надявам да рискува и да сподели впечатленията си с нас.
Червило - Scandal - цена 6,50$

Pout Polish не са точно червила, а по-скоро наподобяват оцветен балсам на устни, с малката разлика обаче, че тези точно са много кремообразни и с наситена пигментация. Така че ако харесвате подобни продукти и цветове трябва да ги пробвате.
Лак за нокти - Geisha’s Seal - цена 6,00$

Тук вече задължително няма да пропусна. Обожавам червен лак, смятам че придава на ръката като цяло един съвсем нов облик.

Като цяло колекцията е доста дръзка и предполагам наистина не е за всеки, но поздравявам Sleek за поетия риск и се надявам нещата да бъдат толкова сполучливи, колкото и останалите им.

Link : Sleek

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара