E.L.F - 100 Eyeshadow Palette

January 19, 2011

С последната ми поръчка от Е.L.F. получих като подарък тяхната палитра със 100 цвята. Редовната цена, на която се продава е 15£.

Палитрата е доста голяма като размер, не е и твърде лека. Доколко е стабилна не знам, изглежда солидна поне и се надявам да няма проблеми с нея, за съжаление я ползвам отскоро и още съм няма възможност да я счупя. Капачето е полупрозначно в по-голямата си част като по средата върху черна платформа е изписано логото на фирмата. Когато я отворите ще видите, че има огледалце. Размера му не е голям, но смятам, че е удобен. От двете му страни са разположени 2 апликаторчета, които може да намерите във всеки един подобен комплект - напълно обикновени. Аз махнах моите, защото не ги ползвам, а и не искам да паднат върху сенките и евентуално да повредят някой цвят.
Хубавото на палитрата е, че има всякакви цветове - такива, които бихте ползвали всеки ден и такива вероятно, които никога не бихте. Има го момента обаче, че ако ви се прииска да направите нещо по-лудо и откачено, то вместо да купувате отделен цвят, който бихте използвали точно веднъж, то е много вероятно той вече да се съдържа вътре.
Относно самите цветове. Има от всичко по-малко - силно блестящи, такива със съвсем лек блясък, матови, брокатени, перлени.
Пигментацията като цяло е добра. Ако кажа, че всички цветове сa страхотно силно пигментирани и невероятни - ще излъжа, а не това е целта ми. Има обаче и наистина страхотни попадения. Матовите цветове в по-голямата си част са със средна пигментация. Черните матови цветове са подходящи повече за светлосенки, отколкото за някакъв по-дълбок цвят, има обаче черно с брокатени частици и е разкошен.
Изненадана съм обаче от тези, които са перлени и тези, които са блестящи. Любимите ми цветове са тези в розовата гама. Почти всички са наистина много сполучливи и тъй като аз не притежавам много розови сенки в колекцията си определено съм щастлива да мога да ги използвам. Към розовото причислявам и тези в лилаво, които също са много хубави. Важно е да кажа, че под хубави разбирам - добре пигментирани, не се ронят лесно, нанасят се лесно и разбира се са издържливи.
Препоръчвам ви ако решите да си закупите тази палитра да отделите време да разгледате обстойно цветовете, защото някои от тях са наистина много приятни и съм сигурна, че ще ги използвате всекидневно.

Като цяло съм много приятно изненадана от палитрата и имайки в предвид, че я получих абсолютно безплатно, мисля че е наистина страхотна. Определено няма да съжалявате ако си я вземете, защото дори и да не използвате всички цветове съм сигурна, че ще се влюбите в няколко, които ще използвате постоянно. Цената е добра, имайки в предвид качеството и количеството на това, което получавате срещу нея. Абонирайте се за newsletter-а на E.L.F и следете промоциите, защото нищо чудно да ни изненадат приятно отново.

2 comments

  1. как си поръча сенките,защото сайта е чуждестранен ,колко е доставката им за България ,защото съм си харесала същите сенки само че с 144 цвята,дават ги че са 15 долара

    ReplyDelete
  2. как си поръча сенките,защото сайта е чуждестранен ,колко е доставката им за България ,защото съм си харесала същите сенки само че с 144 цвята,дават ги че са 15 долара

    ReplyDelete