Нова палитра от Sleek!!!

By Jeni - Tuesday, November 23, 2010


Официален сайт, от който може да се поръча палитрата : Sleek MakeUp
Продукт : Sleek I Divine palette - Sparkle , палитра сенки
Цена : $10.00 / 5.99 £/ 14.30 лв
Цена на доставката : 13,60$/ 19.50 лв. Ако смятате да поръчвате по-добре се комбинирайте с приятелка или си вземете няколко продукта на веднъж.
Цветове : 12, Лимитирана серия - валидна до 8-ми януари 2011 г.За самата палитра :

Sleek ни подарява нова палитра по случай Коледните и новогодишни празници!! Лимитираната серия се казва i-Divine Sparkle Palette и отново включва 12 различни цвята, а цената е по-ниска от тази на останалите им палитри. (14,30 лв приблизително). Много цветни и разнообразни, силно блестящи, с изключение на NOIR, който е матово черно.MISLETOE, TWINKLE и DREAM MAKER за сега се очертават като мои фаворити.
CRANBERRY, ILLUSION и FESTIVE са в различни нюанси на вишнево и червено, с много силен блясък - за съжаление подобни цветове на мен не ми отиват,а и честно казано нямам къде да нося, но определено нямам против да присъстват в колекцията ми.
GOLD RIBBON също вероятно никога няма да използвам в ежедневния си грим, но може да дойде момент, в който да се отдам на въображението си и да го вкарам в употреба.
Останалите мисля, че лесно ще успея да комбинирам в някоя идея за вечерен грим, изглеждат доста подходящи. 

Сенките са на минерална основа, което ги прави изключително меки. Аз използвам основа винаги преди да ги нанеса и ако трябва да бъда честна издържат цял ден, нямам никакви проблеми с размазване. Махам ги с мокри кърпички за грим, също много лесно.
Не забравяйте, че палитрата е от новата лимитирана серия и ще може да си я купим само до 8-ми януари 2011 от официалния им сайт ( в нашия случай, доколкото знам тези, които живеят в UK могат да намерят продукти на Sleek в избрани дрогерии).

Моите впечатления от Sleek :

Аз лично обожавам Sleek, цветовете са много трайни, силно пигментирани,  много меки и лесни за нанасяне. Сигурна съм, че и този път няма да остана разочарована. От масовите козметики, които съм ползвала тази ми е най-любима не само заради високото качество на продуктите им, но и заради цената и бързата доставка. Всички поръчки са пристигали за 1 седмица точно, опаковани идеално и винаги ми пращат подарък - червило, което е много мило от тяхна страна. Имах проблем с плащането първия път, писах им и след около 20 мин вече имах отговор, наистина отлична комуникация. Горещо ги препоръчвам, невероятни са и имат голямо предимство пред останалите подобни палитри, защото освен силно блестящи, всяка палитра включва и по няколко матови цвята, а всички знаем колко е трудно да намериш подобна комбинация.

 • Share:

You Might Also Like

2 коментара

 1. Много жалко, че тази палитра е била лимитирана.
  Точно от нещо такова се нуждаех. Цветовете са невероятни!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sleek имат много интересни палитри, сигурна съм, че можеш да си харесаш нещо от новите колекции.

   Delete