Pupa Diamond Pochette Palette

By Jeni - Saturday, November 20, 2010

От къде може да се купи : eBay, Online,  не съм запозната дали има магазин на PUPA в София.
Продукт : Pupa Diamond Pochette
Цена : 17-25$
Съдържание : 6 цвята сенки, 6 червила, 1 цвят руж, огледалцеЗа палитрата :
Първото, което ще забележите в тази палитра е невероятният дизайн. Цялата кутия е брокатено златна със седем камъчета, наподобяващи диаманти.
Много практична и удобна ако ви предстои пътуване. Цветовете са шест- 3 матови, които аз ползвам за основа - в златно, бежово и розово; 1 цвят - за highlighter; 2 с отблясъци, но в никакъв случай не са твърде силни - тъмно кафяво и виолетово.
Любимият ми руж-бронзант, който ползвам за контуриране предимно.
Червилата са също шест на брой ( както и сенките). 4 от тях са кремообразни- бляскави, но без брокат, а останалите 2 са силно брокатени и пигментирани.

Моите впечатления :

Скоро ми предстои пътуване в чужбина и днес се замислих как ще пренеса всички любими гримове. Не съм убедена обаче, че това е добър вариант, защото едва ли ще имам толкова свободно време, колкото ми се иска, за да мога да се занимавам с любимото си хоби. В интерес на истината колекцията ми не е чак толкова голяма, така че не ми беше толкова трудно да реша, защото любимите ми палитри са няколко. 
Палитрата съдържа 6 цвята сенки, 6 червила, руж и 2 апликаторчета. За първи път ползвах тази марка и мога да кажа, че наистина съм доволна и инвестицията си струваше. Надявам се да успея да си взема други техни продукти и да остана също толкова доволна.
В една малка кутийка толкова ценни неща, които мога да ползвам всеки ден в различни комбинации.
Тук мога да споделя, че съм много впечатлена от издържливостта на червилата, не лепкат и с подходяща четка се нанасят много лесно. Аз не използвам пръсти от хигиенна гледна точка.
За сенките не ползвам основа, харесва ми повече как изглеждат без.
Любимата ми част обаче от цялата палитра е огледалцето. Огромно е! Не знам защо (не разбирам от огледала), но е много по-различно от всички останали, които имам. Винаги изглеждам по-добре, оглеждайки се в него :)

В eBay може да намерите същата палитра, но нейната "сребърна версия" :ЛИНК - цената е 29 $ с 15 $ доставка до България, на мен ми се струва много, но всичко зависи от възможностите ви.


Успешен ден и не забравяйте да се усмихвате, защото усмивката винаги ни прави по-красиви!


Още снимки :

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара